Flytteforretning

Ønsker du at flytte, og skal bruge en flytteforretning på Sjælland? Så kontakt Flytteforretning Axdal A/S. Her finder du en flytteforretning, der tager sit erhverv alvorligt, og hurtigt og sikkert kan flytte dit hjem, lejlighed eller ejerlejlighed uden problemer. Jan Axdal, ejer af Axdal flytteforretning har flyttet for familier, enlige, firmaer, kontorer og offentlige anstalter i mere end 35 år.

Få en vellykket flytning med Axdal-Flyt

Efter at have startet en vellykket flytteforretning i Greve begyndte virksomheden at gribe om sig, og i dag beskæftiger Axdal flytteforretning adskillige fastansatte folk, alle sammen med uddannelse og erfaring inden for branchen. Ønsker du at flytte, og skal bruge en flytteforretning på Sjælland? Så kontakt Flytteforretning Axdal A/S. Her finder du en flytteforretning, der tager sit erhverv alvorligt, og hurtigt og sikkert kan flytte dit hjem, lejlighed eller ejerlejlighed uden problemer.

Axdal flytteforretning sørger for at alle dine værdigenstande og ejendele er sikre og ankommer til din slutdestination til tiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *