Flyttemand

Jeg skulle flytte i det nye år, og havde derfor brug for en flyttemand, til at varetage opgaven. Hvis ikke man selv har bil, og ikke lige kan låne én med trailer, kan det hurtigt være besværligt at flytte en 3værelses fra den ene ende af byen, til den anden. Jeg fik den anbefaling at kontakte en flyttemand fra Axdal Flytteforretning, der er kendt for god service og effektive fagfolk.

Axdal-Flyt holder hvad de lover

Jeg kontaktede derfor Axdal-Flyt, og er ovenud glad for, at anbefalingen kom til sin ret. Jeg i skulle rydde hele min lejlighed, hvor alle mine ejendele skulle flyttes hjem til den nye adresse, men havde ingen ide om præcis hvor meget det ville fylde i flyttebilen. Derfor fik jeg mig først en god snak med min flyttemand, som var behjælpelige med både at regne på sagen, men også havde en bil der var stor nok til alle mine ting. Har man samlet sammen i et helt liv, og har en forkærlighed for store møbler, kan det ellers godt være svært at forestille sig.

På dagen ankom min flyttemand til tiden, og fik i en håndevending nedpakket alle ejendele, samt læsset dem på bilen. Da vi ankom hjemme på den nye adresse, blev alt læsset af og båret ind i de ønskede opbevaringsrum. I sidste ende blev flytningen meget nemmere end jeg havde ventet, og nu kan jeg i stedet bruge tiden på at stille på plads, og gennemgå alle mine kære ejendele. Når man sådan får ryddet op og ud, er det altid lidt som om man får nogle nye ting med alle de små dimser, som man havde glemt at man havde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *